Produse cosmetice de la Makeup Revolution

Makeup Revolution este o marcă de produse cosmetice din Marea Britanie renumită pentru produsele lor cosmetic la prețuri accesibile. Majoritatea produselor de la Makeup Revolution sunt imitații de la alte mărci de cosmetice de elită, însă, nu sar peste calitate.

Compania știe ce face și nu se ascund după deget. Pentru persoanele care nu-și permit paletele OG Urban Decay Naked sau paletele Kat Von D’s Shade and Light Pallet în India, MUR este cea mai bună alternativă. Totuși, selecția lor de culori și inovații sunt adesea inspirate, marca oferă produse de cosmetică decente la prețuri rezonabile. După testarea mai multo produse, noi am întomit o listă cu 5 dintre cele mai bune produse de la Makeup Revolution pe care trebuie să le ai în trusă.

Makeup Revolution Conceal & Define 

Acest produs e inspirat din Tarte Shape Tape Concealed. Dacă vrei un fond de ten mat pentru a-ți masca pielea grasă, asta e cea mai bună alegere. E disponibilă în 13 nuanțe, dintre care 6 sunt mai închise la culoare. Tarte are același număr de nuanțe, de asemenea.

Makeup Revolution Conceal & Define
Makeup Revolution Conceal & Define

Acum nu mai trebuie să amesteci fonduri de ten galbene și portocalii pentru a-ți acoperi punctele negre și coșurile. Acest produs se ocupă de toate. E rezistent și te poate ține toată ziua.

Ultra 32 Eyeshadow Palette Flawless 4 Resurrection

Dacă ai nevoie de o paletă cu o grămadă de culori cu care să experimentezi, tocmai ai găsit-o. Are tonuri portocalii și aurii care cu siguranță vor fi îndrăgite de doamenle cu ochi albaștri. Această paleta conține nuanțte de la paleta uimitoare Anastasia Beverley Hills Modern Renaissance palette. Hence, if you like those shades, you can get them here at a very less price.

Makeup Revolution Ultra 32 Eyeshadow Palette Flawless 3 Ressurection

HD Pro Cream Contour

Acest conturator favorit de YouTuberi e cu siguranță un must-have. Are o gamă uriașă de culori pentru diferite tonuri de piele. Acestea se pot cumpăra în nuanțe deschide, mediu-deschise și mediu-închise. Trebuie mult timp până să îți iasa conturul perfect întotdeauna. Acest produs de calitate, versatile și accesibil e ideal pentru amatorii de machiaj care vor să arate elegant.

Rose Gold Lipsticks

Ce îți mai trebuie dacă buzele tale deja se bucură de nuanțele aurii ale rujurilor? Ele arată mai seducătoare decât ți-ai putea închipui vreodată. Acest pachet de la Makeup Revolution are 5 nunațe, Chauffeur fiind cea mai căutată dintre ele. Această colecție te va lăsa mască cu nuanțele ei de vis de la culori neuter la culori închise cu aer gotic.

Luxury Banana Powder

Acest produs îți va fixa fondul de ten de minune, elimină luciul și corectează tentele roșiatice și rozalii. Această pudră e la mare căutare în timpul sezonului cald, nimeni nu vrea să li se topească fața de la căldură. Acest produs ieftin e printer cele mai rezonabile pudre de fixare cu tentă galbenă de pe piață. Îi fa da feței un finish fără cusur, catifelat și mat după ce îl îndepărtezi de pe față. 

Makeup Revolution are de toate în gama lor, având cele mai uluitoare nuanțe la prețuri incredibile. Marca e pentru amatorii de produse cosmetice care adoră să experimenteze cu nuanțe și culori.

Ați putea fi, de asemenea, interesat: