Cel mai bun cadoul pentru ea

Se spune când vine vorba de a cumpăra un cadou, că este mai important gestul, decât darul în sine. Ei bine, niciodată să nu credeți asta. Orice cadou pe care îl veți putea cumpăra ei poate fi prezentat experților de cadouri din întreaga lume pentru a decoda semnificația sa și, dacă este un dar necorespunzător, lucrurile vor deveni neplăcute între voi doi. Încercarea de a descoperi completă cadoul pentru ea poate fi o sarcină descurajantă având în vedere faptul că probabil veți avea sute de opțiuni.

Cadoul pentru ea

Fii pregătit să dăruiești în mod corespunzător

Dacă doriți să evitați problemele, planificați înainte. Planificarea în perspectivă nu include cadouri puse într-o pungă și ascunse în subsol, astfel încât, atunci când este ziua ei de nastere sau este nevoie de un cadou te duci jos și să iei unul. Aceasta necesită pregătire adecvată.

Cadoul pentru ea

Puneți mintea la contribuție. O știi bine și știi ce vrei să simtă când deschide cadoul. Fă o listă cu ce-I place ei, o listă diferită a ceea ce îți place la ea și o altă listă a lucrurilor pe care le aveți în comun. Atât de complex este conceptul de gifting. Puteți utiliza o abordare diferită, dar lista vă va oferi inspirații. De exemplu, dacă unuia dintre voi îi place să gătească, puteți să-i oferiți cadou o șorț cu fotografiile voastre.

Oferiți un cadou practic

Cadourile practice sunt des bine apreciate.Dar trebui să fii atent cu asta, deoarece ar putea să ți se spargă în față. Poți sfârși prin a da unul dintre cele mai plictisitoare lucruri din istoria cadourilor. Fiți atenți la ceea ce apreciază mereu pe drum sau în standuri când sunteți împreună. Dacă vorbește întotdeauna despre acea bancă netedă din parc, nu merge mai departe și cumpăra o bancă! Întreabă-te dacă orice ai vrea cumperi este ceva ce ea ar cumpăra.

Fii atent la conversațiile voastre. De asemenea, poți să iei niște indicii despre ceea ce ea ar putea dori din conversațiile voastre, sau poate că voi doi ați vorbit despre ceva în care ea crede cu adevărat. În acest fel, sunteți sigur că veți cumpăra ceva care îi place cu adevărat și vă poate adăuga câteva puncte, deoarece arătați că ascultați ceea ce vă spune.

Verificați-i mediile sociale să-i întrebi sugestiile

Verificați-i mediile sociale. O altă modalitate sigură de a obține sugestii despre ce ar putea să-i placă este urmărirea ei socială. Puteți, de asemenea, să întrebați unul dintre prietenii săi de încredere (doamne, desigur). Uneori, prietenele se consultă reciproc cu privire la ceea ce își doresc ca prietenii lor să le dăruiască.

O modalitate de a ști ce vrea ea este să o întrebi. Da. Verificați mai întâi și întrebați ce vrea să cumpărați. Cu această abordare, una din două s-ar putea întâmpla. Poate aprecia considerația dvs în a întreba, sau poate să se supere, deci judecați bine înainte.

Pe scurt, darurile sunt cel mai bun mod de a exprima ce simțim despre cineva, dar când nu este bine gândit, poate trimite un mesaj greșit. Gândește-te și nimic nu va merge prost. Puteți oferi un cadou perfect.

Citiți un articol despre acest subiect crema anti-rid.

Ați putea fi, de asemenea, interesat: