Du-te all natural cu Aura

Du-te all natural cu Aura

All natural e foarte la modă acum, iar Aura Cosmetics este dedicată acelor persoane care vor să își adauge în trusă un machiaj natural și produse pentru piele naturale.

O istorie scurtă a mărcii

Marca se concentrează pe articole de îngrijire a pielii profesionale fără bază animală și de cea mai bună calitate, perfecte pentru uz casnic, care conțin uleiuri esențiale, ierburi naturale și ingrediente naturale ori de câte ori este posibil.

Acest detaliu face ca aceste produse să fie ideale chiar și pentru persoanele care au o piele foarte sensibilă. Produsele de la această marcă deja au câștigat numeroase premii și sunt alegerea de top printre cosmetologi profesioniști, spa-uri de zi și clinici faciale. 

Aura Cosmetics pudră matifiantă
Pudră matifiantă Aura Cosmetics

Aura vinde produse de îngrijire a pielii naturale anti-îmbătrânire premiate și certificate și sunt fabricate în SUA, ele fiind vândute și utilizate în case și în spa-urile faciale. De asemenea, puteți alege între machiajul clasic și selecțiile de machiaj mineral în magazinele lor online. 

Compania produce o mulțime de produse și culori interesante și păstrează cantități foarte mici în stoc din fiecare dintre ele pentru a le garanta prospețimea. Vă recomandă să îi informați din timp dacă doriți cantități mari de o singură culoare pentru a vă asigura că au suficient stoc pentru a evita orice întârziere sau taxe suplimentare de transport. 

Culorile pentru machiaj de la marcă sunt disponibile în tonuri reci și calde prezentate în patru grupe de culori numite Seasons. 

Aura are, de asemenea, o linie specială de pudre minerale presate și libere de înaltă calitate, păstrate în cutii care nu fac mizeri, precum și rujuri fără gluten și rujuri pe bază de minerale. De asemenea, folosesc și minerale italiene coapte manual.

Linia clasică de machiaj a mărcii include bronzer tradițional pentru față, ochi, buze, obraz, pudră și sprâncene, împreună cu selecții minerale. 

De asemenea, machiajele lor minerale folosesc pudre minerale elegant presate și coapte manual pentru ochi, obraji și ochi, precum și rujuri pe bază de minerale și minerale libere. Această gamă specială nu conține parabeni, alergeni, gluten și talc.

Makeup Revolution

Produse cosmetice de la Makeup Revolution

Makeup Revolution este o marcă de produse cosmetice din Marea Britanie renumită pentru produsele lor cosmetic la prețuri accesibile. Majoritatea produselor de la Makeup Revolution sunt imitații de la alte mărci de cosmetice de elită, însă, nu sar peste calitate.

Regulile firmei

Aura se mândresc cu machiajul lor fără bază animală, deoarece nu efectuează teste pe animale. De asemenea, marca nu a avut niciodată niciun program de abonament automat cu comendă automată. De asemenea, aceștia nu trimit eșantioane care plasează clienții în programe cu comandă automată. În schimb, clienții lor pot comanda din nou când și dacă aleg să o facă. Casa de marcaj online a mărcii acceptă, de asemenea, carduri de debit și de credit.

Video: Aura Cosmetics Brow Fix Gel

Aura Cosmetics se află în proprietatea și gestionarea lui Linda Rocheleau. Linda este un makeup artist profesionist și analist de culoare care are sensibilități multiple la parfumurile și substanțele chimice dure.

Compania este specializată numai în produse anti-îmbătrânire pentru machiaj natural și produse pentru îngrijirea pielii și nu vând produse pentru păr sau parfumuri 

Numai cele mai naturale ingrediente sunt folosite atunci când este posibil, folosind uleiuri esențiale puternice stabilizate, extracte naturale de plante, vitamine și antioxidanți. Din nou, nu se efectuează teste pe animale și nu se folosesc conservanți duri. 

Pe măsură ce cererea de produse pentru machiaj naturale devine din ce în ce mai mare, Aura ține pasul cu nevoile tot mai mari ale femeilor care preferă să utilizeze produse care nu vor provoca reacții puternice pe pielea lor și, în același timp, nu vor prezenta un pericol pentru mediu. 

Ați putea fi, de asemenea, interesat: