Ingredientele unui cadou promoțional excepțional

Cadoul tău promoțional trebuie să lase o impresie bună care depășește standardul de pe piață. Dacă vreți să faceți un cadou promoțional excepțional, acestea sunt sfaturile pe care trebuie să le aveți în vedere:

Alegeți ceva inedit

Dacă vreți ca fiecare persoană să își aducă aminte de cadoul vostru promoțional, trebuie să alegeți ceva inedit. Cadourile tipice sunt cești cu inscripțiile firmei sau caiete cu sigla companiei.

Cadouri promoționale
Cadouri promoționale sunt un gest frumos pentru partenerii de afaceri

Deși acestea pot fi obiecte utile, ele nu sunt inedite. Să nu vă gândiți la astfel de obiecte pentru cadourile voastre. Trebuie să alegeți obiecte personalizate cu marca voastră. Unicitatea cadoului vostru cu siguranța va lăsa o impresie bună care le va rămâne în minte.

Să fie ceva creativ și cu gust

Nu ar trebui să alegeți obiecte care arată ieftin. Rețineți faptul că nimeni dintr-o afacere mică nu vrea să dea mulți bani pe cadouri promoționale. Vreți să fie ieftine, dar cu gust în același timp. Deși impresiile și costurile sunt două lucruri diferite, puteți găsi obiecte care pot satisface ambele condiții. Costul trebuie să fie redus, însă obiectele nu trebuie să arate ieftin sau să fie generice. Alegeți obiecte ieftine care sunt de bun gust și creative.

Video: 25 de idei și hacks ușor de împachetat cadouri

Până la urmă, multe corporații au restricții care îi împiedică pe angajați să accepte cadouri costisitoare. De multe ori, valoarea limită este de 25$ sau mai puțin. Acesta este un alt motiv pentru care prețul cadoului trebuie să fie redus.

Faceți cadouri relevante

Cadourile trebuie să fie relevante pentru afacerea voastră. Cele mai memorabile cadouri promoționale vă reprezintă afacerea. Obiectul trebuie să le amintească oamenilor de servicioul, produsul sau beneficiul pe care îl oferiți.

Alegeți ceva durabil

Dacă iubiți cadourile precum mâncărurile și florire, e bine. În plus, o cutie cu fursecuri și o vază cu flori poate fi un cadou foarte primit. Însă, acestea nu sunt cadouri promoționale pe care cineva le poate păstra. Durabilitatea obiectului poate să le aducă aminte de voi timp de mulți ani. Odată ce ați optat pentru astfel de obiecte, puteți fi siguri că afacerea sau marca voastră nu va fi dată uitării.

Includeți sigla companiei

E la mintea cocoșului și e absolut crucial să vă includeți logoul. Indiferent ce fel de cadou e, sigla voastră îi va ajuta pe oameni să își aducă aminte de afacerea voastră.  

Nu faceți eforturi mari

De cele mai multe ori nu trebuie să plătiți prea mult, nici nu vreți asta, nu? Totuși, dacă uneori faceți cadouri mai costisitoare, ele vor ieși în evidență cu siguranță.

Acestea sunt câteva sfaturi atunci când vă gândiți să faceți cadouri promoționale. Nu înseamnă că trebuie să alegeți cele mai costisitoare obiecte. Chiar și obiectele simple pot conta atât timp cât știți cum să vă incorporați marca și mesajul în cadourile promoționale.

Ați putea fi, de asemenea, interesat: